Advertisement

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım : Fenerbahce De Formul Ali Sen Ve Aziz Yildirim Goreve - Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım : Fenerbahce De Formul Ali Sen Ve Aziz Yildirim Goreve - Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Bu fenerbahçe anayasasında ne yazıyorsa o yapılır. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım, mehmet ali aydınlar ile yapılan sözleşmenin detaylarını ilk kez açıkladı. Sen futbolu çok iyi biliyorsun, gel futbolu sen yönet. Fenerbahçe'de kulübün borcuyla ilgili aziz yıldırım ve ali koç arasında gerginlik yaşanıyor.

Aziz yıldırım, ali koç'a şöyle seslendi Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fb başkanı aziz yıldırım ve acar yıldırım. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Bu fenerbahçe anayasasında ne yazıyorsa o yapılır.

Son Dakika Aziz Yildirim Dan Galatasaray A Cok Sert Ifadeler Sikeci Imasi Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Aziz Yildirim Dan Galatasaray A Cok Sert Ifadeler Sikeci Imasi Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Herkesin sakin olmasını isteyen yıldırım, lütfen herkes kendine gelsin. Mehmet ali aydınlar'dan önce turkcell ve katar'da bir firma ile. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Fb başkanı aziz yıldırım ve acar yıldırım. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Süper lig devlerinden fenerbahçe'de 20 yıllık başkanlık serüveni pazar günü sona eren aziz yıldırım şoke oldu.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kongrede yaptığı açıklamada, sen futbolu yönet, ben amatör şubeleri ve kulübü yöneteyim. Ali koç'tan 'kulübü bölüyor' diyen aziz yıldırım'a yanıt. Hepsi bu ali bey… ' ifadelerini kullandı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ediyorum, 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fb başkanı aziz yıldırım ve acar yıldırım. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Beni yalancılıkla itham ediyorsunuz ama siz de yalan söylüyorsunuz. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım, mehmet ali aydınlar ile yapılan sözleşmenin detaylarını ilk kez açıkladı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali bey'in, 3 temmuz sürecinde iki tavrı oldu: Ali koç ne fetö'cüdür ne de fetö ile ilgisi vardır. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Aziz yıldırım, ali koç'a tarihi bir teklifte bulunarak, sen kulübe ne koyacaksan ben ve ekibim de onu koyacağız.

Ali Koc Tan Aziz Yildirim Icin Karar Ibra Gecerlidir
Ali Koc Tan Aziz Yildirim Icin Karar Ibra Gecerlidir from cdn.sporx.com
Aziz yıldırım, ali koç'a şöyle seslendi Kongre büyük şok yaşayan ve başkanlığı farklı bir şekilde kaybeden aziz yıldırım yaşanan tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Sen futbolu çok iyi biliyorsun, gel futbolu sen yönet. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Haliyle de ilk akla gelen aziz.

Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım, mehmet ali aydınlar ile yapılan sözleşmenin detaylarını ilk kez açıkladı.

Fb başkanı aziz yıldırım ve acar yıldırım. Hepsi bu ali bey… ' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Benim düşüncelerimde böyle bir şey yok. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın futbolarena'ya yaptığı açıklamaların satırbaşları şöyle İkimiz de aynı parayı koyalım. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Aziz yıldırım, ali koç'a tarihi bir teklifte bulunarak, sen kulübe ne koyacaksan ben ve ekibim de onu koyacağız. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Sayın ali koç'a hiçbir zaman fetö'cü demedim. İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır.

Aziz yıldırım'ı tanımıyorsa bir daha tanısınlar. Sen futbolu çok iyi biliyorsun, gel futbolu sen yönet. + fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım, eski yönetim kurulu üyesi ali raif dinçkök'ün cenazesinde sessizliğini bozdu ve sarı lacivertli camiaya seslendi. Aziz yıldırım, ali şen'in onu tebrik etmesi üzerine Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç oldu.aziz yıldırım sinirden küplere bindi.

Aziz Yildirim In Vaatleri Ne Aziz Yildirim Dan Ali Koc A Tarihi Cagri
Aziz Yildirim In Vaatleri Ne Aziz Yildirim Dan Ali Koc A Tarihi Cagri from im.haberturk.com
Fenerbahçe'de kulübün borcuyla ilgili aziz yıldırım ve ali koç arasında gerginlik yaşanıyor. + fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım, eski yönetim kurulu üyesi ali raif dinçkök'ün cenazesinde sessizliğini bozdu ve sarı lacivertli camiaya seslendi. Aziz yıldırım'ı tanımıyorsa bir daha tanısınlar. Ali koç'tan 'kulübü bölüyor' diyen aziz yıldırım'a yanıt. Aziz yıldırım, ali koç'a tarihi bir teklifte bulunarak, sen kulübe ne koyacaksan ben ve ekibim de onu koyacağız. Fakat neredeyse 4 katlık bir fark oluşması ali koç ve ekibine de az da olsun sürpriz yaşattı. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı.

Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu.

Aziz yıldırım'ı tanımıyorsa bir daha tanısınlar. Süper lig devlerinden fenerbahçe'de 20 yıllık başkanlık serüveni pazar günü sona eren aziz yıldırım şoke oldu. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Seçime müdahale edemeyeceğimizi en iyi ali bey bilir. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç aday oldu. Fb başkanı aziz yıldırım ve acar yıldırım. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım , fox tv'ye açıklamalarda bulundu: Bu fenerbahçe anayasasında ne yazıyorsa o yapılır. Kongre büyük şok yaşayan ve başkanlığı farklı bir şekilde kaybeden aziz yıldırım yaşanan tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Hangisinin olduğu ismen söylenmiyor ama iddiaya konu olan seçenekler topu topu 2 kişi zaten aziz yıldırım. İkimiz de aynı parayı koyalım.

Posting Komentar

0 Komentar